Sähkötyöt Mikkelissä ja Etelä-Savossa

Ammattilaisen tekemänä turvallista ja kestävää jälkeä!

Ota yhteyttä

Mikkelin Sähköasennus Oy toteuttaa vankalla, liki 20 vuoden kokemuksella kaikenlaiset sähkötyöt Mikkelissä ja Etelä-Savossa niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kauttamme saat vaativatkin sähköasennus-, sähkösuunnittelu- ja teleasennusurakat luotettavasti ja ammattitaidolla tehtynä. Olemme erikoistuneet vahvavirtapuolen sähköurakointiin.

Meiltä saat myös paloilmoitinjärjestelmät. Olemme Tukesin valtuuttama paloilmoitinliike. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi! Tutustu myös referensseihimme, niin saat laajemman käsityksen osaamisestamme.

Sähköasennus ja sähköurakointi

Tarjoamme laajat sähkösaneeraukset ja -urakat uudisrakennuksiin ja korjauskohteisiin. Teemme kokonaissähköurakointipalvelut sekä laskutustyönä että urakkana. Suoritamme aikataulumme puitteissa myös pienasennuksia esimerkiksi taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille. Noudatamme aina alamme standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. Ammattitaitoinen sähköliike on luotettava yhteistyökumppani!

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu kuuluu jokaiseen uudisrakennusprojektiin sekä laajempaan saneeraustyöhön. Suunnitelman tekeminen nostaa tilan käyttömukavuutta ja visuaalisuutta ja on tietysti myös turvallisuustekijä. Ammattitaitoisen suunnittelun pohjalta varsinaiset sähkötyöt käyvät joutuisasti.

Atk-asennukset ja teleasennukset

Palvelemme myös atk- ja teleasennuksissa nykyaikaisesti ja asiakaslähtöisesti. Tuomme oikeat osat ja tarvikkeet tullessamme ja teemme asennustyöt siististi ja nopeasti.

Kattaviin teleurakointipalveluihimme kuuluvat muun muassa lähiverkkojen yleiskaapeloinnit ja ristiinkytkennät sekä laitekaappien asennukset. Suunnittelemme ja toteutamme myös esimerkiksi valokuituverkot, atk-verkot sekä muut yleiset kiinteistöjen tietoliikennejärjestelmät. Toteutamme kaikenlaiset IT- ja teleurakointityöt vuosien kokemuksella ja nykyaikaisella kalustolla sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin, myös olemassa olevista suunnitelmista.

Kysy lisää!

Saat meiltä turvallisesti ja kestävästi tehdyt sähkötyöt Mikkelissä ja muualla Etelä-Savossa!

Kysy lisää palveluistamme